Фиолетовое пламя
Пятница, 30.10.2020
ФОРМА ВХОДА
БИБЛИЯ ОНЛАЙН
Библия
ПОДЕЛИСЬ ССЫЛКОЙ
ПОИСК ПО САЙТУ
СЕГОДНЯ
ПОСЛЕДНИЕ ПУБЛИКАЦИИ
  • ЭЛЬ МОРИЯ «Тот, кто хранит цитадель»
  • ВЫСВОБОЖДЕНИЕ МЫСЛЕФОРМЫ ДЛЯ 1977 [2020] ГОДА
  • ПУБЛИКАЦИИ МЕСЯЦА
  • ТЕМАТИЧЕСКИЕ САЙТЫ
  • СОЛНЕЧНЫЕ АНГЕЛЫ ГАЛИНЫ ЧУВИЛЯЕВОЙ
  • АНТАХКАРАНА САЙТА
    СТАТИСТИКА
    Онлайн всего: 2
    Гостей: 1
    Пользователей: 1
    greizevera
    КАЛЕНДАРЬ
    «  Октябрь 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    НАШИ САЙТЫ
  • АШРАМ ЭЛЬ МОРИИ
  • В ЗАЩИТУ ЖИЗНИ ДЕТЕЙ И МОЛОДЕЖИ!
  • КРАСОТА СПАСЕТ МИР
  • ПУТЬ К ИСЦЕЛЕНИЮ
  • СОЗДАТЬ САЙТ
    Создать свой сайт ПРОСТО


    Приветствую Вас Гость
    ЗОВ КАМЕЛОТА


    Том 20 № 25 – Эль Мория – 19 июня 1977 г.
    ЭНЕРГИЯ – ЭТО БОГ
    VII

    Зов Камелота
    1 января 1977 г.

     
    Рыцари и дамы Круглого стола, неужели вы думали, что мы не услышим зов Камелота? Неужели полагали, что сможете оставить нас без участия в вашем празднике? Скажу вам, что мы тщательно готовились к этому многие дни; и наши ангелы ликуют на пути сюда, в это место, где мы можем даровать новое рождение Камелоту и послать призыв. Воистину настал миг, когда мы можем снова начать ткать это драгоценное ядро, эту матрицу Космической Девы.

    Новые циклы действительно начались, и, передавая Посланнику диктовку о программе этой конференции, я послал призыв о званом вечере в Камелоте. Я направил призыв из Дарджилинга, ибо хотел бы прийти, чтобы стать вашим будущим царем – тем из вас, кто ударит в колокол души. Слышите ли вы сейчас этот колокольный звон? Это колокол, издающий особый звук. Это песнь тех, кто знает и ведает час нового пришествия сонмов света.

    И посему я вонзаю свой меч Экскалибур сюда, в сердце жизни, в живое сердце, в это место. Я пришел призвать своих учеников, чтобы мы могли искупить сейчас все меньшие деяния и привести своих коней, чтобы скакать, скакать на них в замок света, где живут девы, чьи светильники горят ярко. Они готовы и ждут сейчас, ибо пришли, чтобы снова исполнить сокровенный обет.

    Я ЕСМЬ пламенный Мория. Используя силы, которыми я владею в вознесенном состоянии, я могу сейчас послать мудрость и любовь, которые будут питать души, любимые мною с давних пор. Кто сказал вам, что мы были очень далеки от вас? Мы постоянно пребывали с вами все эти годы и столетия. Действительно, не ощущаются ни время, ни пространство в этой радости возвращения (всё так же, как было тогда) – возвращения к белому пламени и лежащему перед нами ви́дению Грааля, который мы должны внести в новый мир и в новую эпоху.

    И вот вы все пришли, чтобы положить руку на Грааль, прикоснуться к его основанию и на этот раз оправдать звание светоносца. Все составляющие Камелота собрались здесь, даже силы саморазрушения. Но теперь-то они будут разоблачены и преданы огню и никогда, никогда больше не смогут властвовать даже в сердцах падших.

    Пусть они тоже услышат наш призыв, ибо в качестве новогоднего подарка я посылаю интенсивное действие любви моего сердца к воле Бога. Cотворенный мною дар – это дар пламени прощения. Разумеется, мы уже давно простили тех, кто нарушал матрицу Чаши. И я посылаю растворяющие огни милосердия, чтобы смягчить их сердца, дабы они смогли начать все заново. Я посылаю мазь прощения. Не последуете ли вы моему примеру? Не сделаете ли то же самое, освободившись таким образом от порицания ГОСПОДА Бога вверху или ГОСПОДА Бога здесь, внизу?

    Прощением торжественно открывается цикл Камелота. Пусть же все, кто слышит мои слова, кто читает мои слова, знают, что я, Мория, стою – стою здесь и посылаю этот луч. Благодаря чести, истине, благодати и прощающей любви все могут снова войти в дверь, через которую ушли в неверном направлении и оказались вдали от энергетического поля, являющегося разумом Бога.

    Я взываю ко всем сыновьям и дочерям на теле планеты, кто хоть раз слышал о Мории, Сен-Жермене или же о Ланелло и Матери Пламени. Все, кто когда-либо [в прошлом] слышал этот зов, пусть услышат его снова, ибо мы протягиваем дар прощения всем; и в ответ просим от каждого из вас соответствующего прощения. Посему давайте начнем заново в этой взаимной любви и прощении.

    Поистине настал цикл для новых начинаний. Мы воистину побеждали с самого начала. И вся эта энергия, блуждавшая туда-сюда и уклонявшаяся от центрального магнита нашей цели, может быть мгновенно притянута в центр и вновь освящена. Из этой искупленной энергии и субстанции мы создадим образ Господа Христа – Господа Иисуса, которому мы поклоняемся.

    Пусть же вся эта энергия, прошедшая через пламя, будет направлена на пришествие Христа и Будды в сердце, в церковь, в дом. Придите же, дети Израиля, приди, народ единого Бога. Агнцем и жезлом искупим грехи, искупим вину. Посему давайте посвятим себя трансмутации кармы всех циклов, а потом посмотрим, что можно построить для Бога нашего и детей Бога нашего. Давайте строить. Настала эпоха строительства, пришла эра смены циклов, наступил момент прийти и обрести счастье в жизни.

    Пусть же придут все, кто слышал о Камелоте! Пусть придут с самых дальних берегов, пусть возвращаются, пусть услышат зов и откликнутся на него, ибо я буду обучать, растить и дисциплинировать чела, я наделю их даром рыцарства, а дам пламени – пламенем Матери. Я верну вам турниры и рыцарские поединки. Я верну вам поиск святой цели.

    А потом в один прекрасный день мы соберемся за Круглым Столом, который станет нашим физическим фокусом Великого Центрального Солнца и совещательных палат в Индии и Америке, где заседают Чананда и все, кто несет служение, куда приходят Конфуций, Господь Ланто и Мать Мария. Там вам тоже будет предложено сесть. Наша встреча пройдет за Круглым столом, который станет форумом светоносцев, рожденных, чтобы взять свет на Земле и создать [с его помощью] новый порядок веков.

    Я ЕСМЬ Мория. Я ЕСМЬ един, един с моим близким другом – дорогим Ланелло, с моим Мерлином. Здесь также наша Гвиневра и каждый из вас, кто нам так дорог и близок. Я обнимаю вас, всех и каждого. Ищите рукопожатия Ланелло, прикосновения Мерлина, а также улыбки Матери, которая всегда рядом со старыми друзьями.

    Ваша дружба с Матерью стала для нас утешением, а для нее – поддержкой в жизни здесь, на Земле, среди смеха, слез и испытаний. В радости Будды мы посылаем благодарность за ваше бдение ради победы. Мы никогда не покинем вас, никогда не оставим вас, пока вы любите, и любите, и любите. Да, это я, Мория. И в руке у меня чаша – чаша за здравие, новогодний тост.

    Дорогие мои, в этой чаше я опечатываю вас. И я склоняюсь пред следующими царем и царицей, которые придут, чтобы быть фокусом Альфы и Омеги в центре солнца. Я кланяюсь им. Вы говорите, что не знаете, кто они? Ну разумеется, это вы, вы и еще раз вы! Милости просим, царь и царица, принц и принцесса, рожденные править и властвовать! Придите, придите снова в Камелот!

    * Эта диктовка вновь проигрывалась 31 декабря 2019 года на Новогодней Конференции, г. Москва.

    Источник: 
    https://spokenword.ru/
     
    Vol. 20 No. 25 - El Morya - June 19, 1977
    ENERGY IS GOD
    VII
    The Call of Camelot

    Knights and ladies of the Table Round, did you think that we would not hear the call of Camelot? Did you think that you could leave us out of your festivities? Well, I say, we have been preparing for many a day, and our angels rejoicing in the way to come, to come to that place where we might give the new birth to Camelot and to send forth the call. This is indeed a moment, for you see, it is the moment when we can begin to weave anew that precious nucleus, that matrix of the Cosmic Virgin.
    The cycles have indeed turned, and I sent forth the call for an evening of Camelot when I gave to the messenger the dictation for the outline of the program of this conference. From Darjeeling I sent forth the call, for I would come to be that future king, that one among you who would ring the bell of the soul. Do you hear it now toll? It is the bell that is chiming that special gong. It is the song of those who know, who know the hour of the coming again of the hosts of light.
    And therefore I plant my sword Excalibur here in the heart of life, here in the heart of the living, here in this place. And I come, I come to call my own that we may now atone for all lesser deeds and bring with us even now our steeds that we may ride, ride to the castle of light and there see the maidens, their lamps burning bright. They are trimmed now because they have come once again to fulfill the inner vow.
    I AM Morya of the flame. And now with the ascended powers that I wield, I can send forth the wisdom and the love that is for the very nurturing of those souls that I long, long have loved. Who told you that we were very far removed from you? We have been here all the while, all these years and centuries. Really, no time or space has passed in this joy of the return–all as it was, as it was then, the return to the white flame and before us the vision of the Grail that we must carry into the new world and into the new age.
    Now you have come, each one, to put your hand on the Grail, to touch that base, to be here a lightbearer this time without fail. All the components of Camelot are here, even those forces of self-destruction. But this time they will be seen for what they are and put into the flame–nevermore, nevermore to reign, even in the hearts of the fallen ones.
    Let them also hear our call, for I send forth as my gift this New Year’s Eve an intense action of my heart’s love for the will of God. As I have fashioned a gift, it is the gift of the flame of forgiveness. Of course, we have long ago forgiven those who disturbed the matrix of the chalice. But I send forth the melting fires of mercy to soften their hearts that they might begin anew. I send forth unguents of forgiveness. Will you do the same? Will you do the same and therefore be free of blame of the Lord God above or the Lord God here below?
    Forgiveness, then, is the inauguration of the cycle of Camelot. Let all who hear my words, let all who read my word then know that I, Morya, stand. I stand in this place and I send forth that line. It is the honor, it is the truth, it is the grace and love of forgiveness whereby all can reenter by the door by which they have left and gone astray, gone astray, far afield from that energy field that is the Mind of God.
    I call to each and every son and daughter around the planetary body who has once heard of Morya, of Saint Germain, or even of Lanello or the Mother of the Flame. All who have once heard of that call, let them hear again; for we do extend to all the gift of pardon, and of all we ask as well that pardon which is due. And therefore in this mutual love and forgiveness, let us begin anew.
    Truly it is a cycle for new beginnings. Truly from the beginning we were winning. And so all of this energy to and fro out of the way of the central magnet of our purpose now can in an instant be drawn into the center, reconsecrated; and out of that energy, out of that substance redeemed, we would fashion the image of a Lord Christ, Lord Jesus, the one whom we adore.
    Let, then, all this energy that has passed through the flame be for the coming of Christ and Buddha within the heart, within the church, within the home. Come, then, children of Israel, people of the one God, come. And by the Lamb and by the rod let us atone. Let us atone. And therefore let us be for the transmutation of all cycles, and then let us see what we can build for our God and for the children of our God. Let us build. This is the age of the building, this is the age of cycles turning, this is the moment of the coming and the blessedness of being.
    Let all, then, who have heard of Camelot, let them come. Let them come from the farthest shores, let them come again, let them hear the call and answer; for I would discipline and I would nourish and I would train chelas, and I would bestow the gift of knighthood and the flame of Mother to ladies of the flame. I would return you, then, to the jousting and to the tournament. I will return you to the holy quest.
    And then one day we will have our Table Round, and it will be our physical focus of the Great Central Sun and of the council chambers in India and in America where Chananda sits and all who serve, where Confucius comes and Lord Lanto and Mary the Mother. There, too, you will be bidden to sit. And we will have our Council of the Round Table, and that council will be the forum of lightbearers who are born to take the light of earth and fashion the new order of the ages.
    I AM Morya, I AM one, one with my own chum, my own Lanello, and my Merlin, and our Guenevere is here, and each and every one of you we hold so dear and so very near. I embrace you, each and every one. Now look for the handclasp of Lanello and the touch of Merlin and, as you see, the smile of Mother who is with friends of old.
    Your friendship to our Mother has been for us a comfort and to her the sustainment of life midst the tear and the laughter and the walk and the being here on earth. In the joy of the Buddha, we send gratitude for your vigil in the victory. We will never leave you, we will never leave you so long as you love and love and love. Yes, it is I, Morya. And in my hand I hold a cup. It is a cup of good cheer, a toast to the New Year.
    Precious ones, in the chalice I seal you. And I bow before the next king and queen who will come to be in the center of the sun, the focus of Alpha and Omega. I bow before the one–you say you know not who? Why, of course, it is you and you and you and you! Welcome, king and queen, prince and princess, born to rule and born to reign. Come, come to Camelot again!

    This dictation by El Morya was dictated to the Messenger Elizabeth Clare Prophet at the New Year’s conference, Energy is God, in Pasadena, California, on January 1, 1977 (12:38-12:50 a.m. PST)
     
    Sweet Surrender to Our Holy Vow
    by the Ascended Master El Morya

    Meditation upon the God flame:
    Our will to thee we sweetly surrender now,
    Our will to God flame we ever bow,
    Our will passing into thine
    We sweetly vow.
    Affirmation of the God flame merging with the heart flame:
    No pain in eternal surrender,
    Thy will, O God, be done.
    From our hearts the veil now sunder,
    Make our wills now one.
    Beauty in thy purpose,
    Joy within thy name,
    Life’s surrendered purpose
    Breathes thy holy flame.
    Grace within thee flowing
    Into mortal knowing,
    On our souls bestowing
    Is immortal sowing.
    Thy will be done, O God,
    Within us every one.
    Thy will be done, O God–
    It is a living sun.
    Bestow thy mantle on us,
    Thy garment living flame.
    Reveal creative essence,
    Come thou once again.
    Thy will is every holy,
    Thy will is ever fair.
    This is my very purpose,
    This is my living prayer:
    Come, come, come, O will of God,
    With dominion souls endow.
    Come, come, come, O will of God,
    Restore abundant living now.
    And in full faith....
     
    Note: “Sweet Surrender to Our Holy Vow,” decree 10:18, is reprinted from Invocations and Decrees for Keepers of the Flame, published by The Summit Lighthouse.

    Terms of Use
    Copyright © 1968, 2000 Church Universal and Triumphant. All rights reserved.
    Pearls of Wisdom®, the Pearls of Wisdom® masthead, Keepers of the Flame®, The Summit Lighthouse®, The Summit Lighthouse® logo and Church Universal and Triumphant are trademarks registered in the United States Patent and Trademark Office and in other countries. All rights to their use are reserved.

    Источник: http://www.summitlighthouse.org/pearls/1977pows/770619EM.html
    Copyright MyCorp © 2020